zondag 11 september 2011

Zilveren shuttle toernooi 2011


Lieve lezers,

Zaterdag 10 september hadden 5 jeugdspelers van Sweti Day voor het eerst een toernooi buiten de club. "Het Zilveren Shuttle Toernooi". Het is een toernooi dat door een aantal verenigingen gezamenlijk wordt georganiseerd voor de jeugd. Het toernooi wordt in 3 verschillende hallen gehouden. De jongste jeugd op zaterdag ochtend in Pijnacker in De Viergang. De middelste jeugd zaterdagmiddag in Nootdorp in de Jan Jansen hal. De oudste jeugd op 11 september in Delft op de Brasserskade.
Aangezien alleen onze jongste jeugd mee deed, was het vroeg op, maar waren we ook redelijk vroeg weer thuis. Vroeg op? Ja, voor de zaterdag was dat veel te vroeg voor mij. We hadden immers afgesproken om 7.45 uur bij de sporthal. Iedereen was op tijd.
De deelnemers waren Jasmijn Wilken (8jr), Johan Edward (8jr), Robin Wu (8jr), Lizhen Meeuwissen (9jr) en de jarige Josh Pho (hij werd 13 jaar.)
Josh had een leuk verjaardagscadeau aan zichzelf gegeven. Hij werd 2e in zijn poule. Maar ook Jasmijn en Johan werden 2e in hun poule. Maar zij speelde met Robin in 1 zelfde poule. Robin werd daar samen met een ander in de poule 1e.
Lizhen heeft goed gespeeld, maar ze trof een zware poule. Helaas voor haar viel ze buiten de prijzen. Misschien volgende keer meer geluk.
Jacques Pho en Ai-Chen Wu, bedankt voor het rijden. Jacques ook bedankt voor het nemen van de foto's. Het resultaat is nu te zien in het fotoalbum van de club.
Sofia Holling hiep mee met de begeleiding van dit groepje. Ik vond het heel gezellig en ook zeker heel nuttig dat je er bij was.
Aan het einde van het toernooi werd iedereen bij elkaar geroepen. De prijsuitreiking moest plaatsvinden. De toernooileiding was nog niet klaar met tellen. Het duurde 3 moppen lang. Maar toen kwam de uitslag. Iedereen moest naar voren komen en kregen naast het applaus ook een vaantje.
Ik vond het een geslaagd toernooi. En zou het leuk vinden als we volgend jaar met nog meer deelnemers daar naar toe kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten